Vajt o Dijazovom povratku: Kad mu vidim instagram…

Vesti borilački sportovi 31. dec. 202017:561 komentar
Podeli:
Nik Dijaz
Photo by Steve Marcus/Getty Images

Prvi čovek UFC promocije Dejna Vajt smatra da Nik Dijaz (37) nije ozbiljan kada govori o eventualnom povratku u oktagon.

Dijaz (skor 26-9 u MMA, 7-6 u UFC) nije se borio skoro šest godina, a u više navrata je nagoveštavao povratak, da bi sada njegov menadžer Kevin Mubenga najavio da će se to „99,99999%“ desiti u 2021. godini.

Povezane vesti

„Sve što sam video od Nika Dijaza ne ukazuje mi na to da on želi niti da je spreman da se vrati takmičenju u ovom sportu. Moraš da budeš 100% mentalno, fizički i emotivno kako bi trenirao i borio se. Mislim da u ovom trenutku niko ne bi trebalo da vidi Dijaza kako se bori“, rekao je Vajt i dodao:

„Nik Dijaz je bio u mnogo ratova, postigao mnogo velikih stvari u karijeri, zaradio mnogo novca i postao slavan. Dobio je sve čemu se čovek može nadati od MMA. Kada mu vidim profil na instagramu, ne razumem zašto bi se vraćao“.

Poslednji put Dijaz se borio u okviru priredbe UFC 183 u januaru 2015, kada je izgubio od Andersona Silve, koji je posle pa na doping testu, pa je borba poništena.

Komentari

Vaš komentar