Favoriti sigurni u trećem kolu, najbolji timovi odmakli

eSports 25. maj 201713:06 > 13:08
Podeli:
Fortuna Championship Series

Do pre par dana, čak 5 timova je delilo prvo mesto.

U trećem kolu smo videli promenu jer su favoriti lige ubacili u petu brzinu i polako počeli da se odmiču na tabeli.

Borba za plejof uveliko krenula, a to takođe potvrđuje i raspored lige u narednih par nedelja, u kojem vidimo da će se favoriti boriti jedni protiv drugih (fortunaesports.com/schedule).

U ponedeljak uveče smo gledali susret između skoro kvalifikovane ekipe Reformed Ones i favorita prve sezone, X25 Esports a odmah potom okršaj makedonskog Evolution Online i neprikosnovenih šampiona Instinct Esports.

Trend u oba meča je bio skoro isti, prvi meč nije bio lak za favorite X25 i Instinct. Podcenjivanjem protivnika, oba favorita bila blizu da izgube meč ali su uspeli da se trgnu nazad, povrate u igru a na kraju i pobedu u oba meča.

RUR, Expire, ASUS i Monitor su preuzeli pozornicu sledećeg dana, sa veoma sličnim tokom priče. Izazivači su pokazali jako dobru igru u ranim fazama mečeva, ali iskusniji favoriti u uspeli da se povrate svaki put.

Izgleda da manje iskusni timovi, pored svih svojih kvaliteta, još uvek nisu uspeli da savladaju pretvaranje rane prednosti u opipljivu korist pomoću koje mogu da pobede meč.
Reprizu mečeva možete pratiti svakog utorka i petka na Sport Klubu 3, a sve informacije o ligi možete pronaći na sajtu: fortunaesports.com

Fortuna Championship Series