FORG1VEN i TasteLess savladali Panathinaikos u Atini

eSports 12. jul 201711:35 > 11:57
Podeli:
Gameathlon

Konstantinos "FORG1VEN" Tzortziou i Igor "TasteLess" Radusinović su zajedničkim snagama na botu doveli We Love Gaming do trofeja na LoL turniru koji se u Atini održao tokom GameAthlon gejmerske konvencije pobedivši jednu od najpopularnijih grčkih organizacija.

Gameathlon

Domaće LoL fanove je oduševila da će jedan od naših najtalentovanijih igrača, support tima SBB Esports – TasteLess dobiti priliku da igra na bot lejnu sa legendom evropske scene, poznatim ADC-om koji je sa ekipom H2K uspeo da se plasira na polufinale LoL Svetskog prvenstva prošle godine, a oni su opravdali velika očekivanja koje su svi imali od njih.

Pred mnoštvom grčke publike, nastupajući za WLG, tim za koji je takođe nastupao i top lejner SBB Esports, hrvat Toni „Sacre“ Sabalić je bez izgubljene partije došao do finala. Prvo su savladali Team Refuse, potom i Gamespace sa 2-0, da bi u polufinalu pobedili Void Gaming identičnim rezultatom.

U velikom finalu ih je čekala jedna od najpopularnijih sportskih organizacija u Grčkoj koja sada ima i svoj League of Legends tim – Panathinaikos, i iako su ovde poklekli jedan gejm, na kraju su zasluženo slavili sa 2-1 i podigli trofej namenjen pobedniku.

Možemo primetiti da je bot lejn u sastavu FORG1VEN i TasteLess sjajno funkcionisao, čime je mladi srpski igrač dokazao još jednom da ima veliki potencijal, i da postoje realne šanse da ćemo ga uskoro videti u nekom od profesionalnih internacionalnih timova.