Binary Dragons u grupi A DreamHack Atlanta turnira

eSports 18. jul 201716:45 > 17:24
Podeli:
Privatni izvor

Izvučene su grupe za predstojeći CS:GO turnir DreamHack Atlanta, a naš tim Binary Dragons će igrati u grupi A, sa ekipama HellRaisers, Renegades i Misfits.

Srpski tim će se boriti protiv još sedam ekipa za nagradni fond od $100.000 dolara, a ono što je posebno interesantno je da će u grupi biti sa ekipom Renegades, koju trenira Aleksandar „kassad“ Trifunović, poznati srpski CS:GO igrač i trener, koji je pomogao svojim savetima ekipi Binary Dragons da se probiju na svetskoj sceni.

Binary Dragons su dospeli na turnir preko evropskih kvalifikacija, dok je Misfits izborio plasman na kvalifikacijama u Americi, a preostalih šest učesnika je dobilo direktne pozive.

Turnir počinje 21. jula, a upravo će naši Binary Dragons otvoriti takmičenje od 19 časova mečom protiv ekipe HellRaisers.

Menadžer Binary Dragonsa, Petar „Peca“ Marković je izjavio za Sport Klub da je zadovoljan izvlačenjem grupa, iako na turniru nema lakih protivnika, i da će mu biti posebno drago ako ekipa bude imala prilike da odmeri snage protiv kassada i ekipe Renegades. On se raduje što će njegov tim imati priliku da predstavlja Srbiju na ovako velikom takmičenju, i za kraj je dodao da će Binary Dragons dati sve od sebe da postignu što bolji rezultat.

U grupi B će se boriti preostale četiri ekipe učesnika – EnVyUs, Heroic, GODSENT i NRG.