I Longzhu savladao SKT T1

eSports 20. jul 201715:59 > 16:29
Podeli:
Longzhu

Još jedno razočarenje za fanove League of Legends prvaka sveta, SKT T1 je ponovo izgubio sa 2-0 ovoga puta od ekipe Longzhu Gaming koja se popela na drugo mesto u LCK ligi.

Lonzghu je sjajno iskoristio lošu formu SKT-a, i osvetio im se za poraz u njihovom prvom meču koji je odigran pre pet nedelja. Obe partije su dobili za oko pola sata igre, a SKT ni u jednom momentu nije uspevao da nametne svoj tempo igre.

Oba meča su igrali sa kombinacijom Park „Untara“ Ui-Jin na topu i Han „Peanut“ Wang-ho u džungli. Peanut je ponovo propustio priliku da postigne bilo šta na mapi sa Sejuani, dok je protivnički Gragas pomogao svojoj ekipi da ređa killove. Sastav ekipe SKT T1 jednostavno nije imao dovoljno snage da ubije protivnike, sobizrom na to da su imali tenka i na midu i u džungli (Galio i Sejuani) zbog čega je Longzhu izlazio kao protivnik iz svih većih duela, a kada su uzeli barona lako su priveli partiju kraju.

Druga partija je još gora bila po SKT. Untara se neslavnio proslavio sa Renektonom, Kim „Khan“ Dong-ha ga je ponovo nadigrao, ovoga puta sa Camille, a protect ADC taktika sa Kog’Mawom, Lulu i Karmom je jako loše prošla protiv engage komboa koji imaju Kalista i Blitzcrank, pomognuti sa Camille i Gragasom.

Ako računamo Rift Rivals, SKT T1 je ovim došao do devet poraza u nizu, što je negativan rekord koji se ne pamti kada je ova trostruki prvak sveta u pitanju.