Garrosh Hellscream je novi Heroes of the Storm heroj!

eSports 25. jul 201714:31 > 15:00
Podeli:
Blizzard

Jedan od najpoznatijih negativaca iz igre World of Warcraft, bivši vođa Horde Garrosh Hellscream, je sledeći Heroes of the Storm heroj, potvrdio je Blizzard.

 Za sada znamo izuzetno malo informacija, Blizzard još uvek čuva detalje, ali su podelili sa fanovima igre da će nakon Hearthstone, Garrosh debitovati i u HotS-u. Fanovi uveliko spekulišu da je u pitanju novi tenk heroj, koji bi mogao imati unikatne magije vezane za 1 na 1 borbu, nešto po čemu je Garrosh poznat.

Za one koji nisu upućeni u istoriju igre World of Warcraft, Garrosh Hellscream je bio vođa Warsong klana, koji se kasnije uzdigao do mesta vođe čitave Horde, a kada je Thrall nestao tokom Kataklizme, Garrosh koji se brzo penjao na komandnoj lestvici je znao da iskoristi situaciju i obezbedi sebi titulu vođe Horde.

On je nastavio da provocira Alijansu, što je dovelo do toga da Ogrimar završi pod opsadom koju su predvodili vođa Trolova Vol’Jin i Thrall lično, odakle je Garrosh jedva pobegao, da bi na kraju ipak poginuo u duelu sa Thrallom.