Nova Priest legendarna karta krade protivnički špil

eSports 31. jul 201716:45 > 17:03
Podeli:
Blizzard

Blizzard ne prestaje da nas iznenađuje sa novim kartama koje nam stižu u Knights of the Frozen Throne ediciji, ali nova Priest legendarna karta je nadmašila sve ostale, i ostavila fanove Hearthstona bez teksta.

Inače je teško unapred bez testiranja doneti zaključak koliko će neka karta biti korisna, pogotovo u profesionalnoj igri, ali kada je u pitanju Archbishop Benedictus, svi su potpuno zbunjeni oko njene primene, a evo i pogledajte sami zašto.

Blizzard

Nova karta koju je otkrio IGN ima jedan od najspecifičnijih efekata koje smo ikada videli u igri. Ako razmišljamo o njenoj najefikasnijoj primeni, u slučaju kada znamo da će se partija odužiti, možemo imati veliku korist od dodatnih karata na našoj strani, pogotovo ako Archbishopa odigramo već u sedmom potezu.

Ipak protiv aggro špila, njen efekat nije od prevelike koristi, pogotovo kada u sedmom potezu u većini slučajeva moramo da zaustavimo mnogo jaču protivnikovu stranu table, tako da će njen potencijal poprilično zavisiti od mete, i toga da li je ona naklonjena kontrolnim ili agresivnim špilovima.

U svakom slučaju, nema sumnje da će je zabavan aspekt ove karte ogroman, i da u opuštenim partijama pruža gomilu mogućnosti koje inače ne bi imali, tako da ćemo je sigurno bar donekle viđati u budućnosti.