KaluGG napustio ASUS i potpisao za Kliktech

eSports 7. avg 201711:39 > 11:58
Podeli:
Fortuna eSports

Jedan od najpoznatijih LoL igrača sa ovih prostora Luka "KaluGG" Todorović je napustio ASUS RoG Elite, i pridružio se hrvatskoj esport organizaciji Kliktech gde će igrati sa bivšim rivalima iz trostrukog prvaka Fortuna Championship Series lige, SBB Esportsom.

Kliktech je mlada organizacija iz Hrvatske, koja već neko vreme ima CS:GO tim, a sada su rešili da se probiju i na LoL sceni, i to na velika vrata.

U njihovom timu će igrati tri igrača tima koji već dugo gospodari ovim prostorima pod imenom Melting Point/Instinct Esports/SBB Esports. Na topu će igrati Toni „Sacre“ Sabalić, na midu Aljoša „Milica“ Kovandžić dok će na botu kao support biti Igor „Tasteless“ Radusinović.

Ovoj trojci kao pojačanje u džungli stiže upravo KaluGG, sa kojim su se tri puta borili za titulu prvaka Fortuna Championship Series lige, dok će ulogu ADC-a preuzeti Dimitar „Edinpriqtel“ Psikov, igrač o kome ne znamo previše, sem da je jedno kratko vreme bio izmena u EU LCS ekipi ROCCAT, doduše na support poziciji.

Ovaj tim će bez sumnje biti jedan od favorita u regionalnim LoL takmičenjima, a već je najavljeno da će učestvovati u Vip Adria ligi. Takođe je vrlo verovatno da ih možemo očekivati i u prvoj sezoni najvećeg regionalnog esport takmičenja – Esports Balkan League.

„Željno isčekujem početak Vip Adria i Esports Balkan League takmičenja gde ću se boriti sa novim timom, drago mi je što sam dobio poziv da igram za Kliktech, i nadam se da ću ispuniti očekivanja, a to je ništa manje od prvog mesta! Što se tiče ASUS-a, od početka do kraja mi je bilo zabavno igrati sa njima i puno lepih uspomena ću sačuvati vezanih za taj period. Želim im sve najbolje u predstojećim mečevima i očekujem da se sretnemo u finalima,“ izavio je KaluGG za Sport Klub Esports.