Otkriven novi LoL heroj – Ornn

eSports 8. avg 201710:41 > 11:23
Podeli:
Riot

Riot je i zvanično predstavio novog League of Legends heroja koji stiže u 7.17 patchu, a u pitanju je polubog iz Frejlorda čije puno ime glasi: Ornn, the fire Below the Mountains. I koji sa sobom donosi nekoliko unikatnih osobina koje do sada nismo imali prilike da vidimo u ovoj igri.

Ornn je kao što je većina nagađala tenk heroj, spada u grupu heroja pod imenom Vanguard, koje odlikuje izuzetna izdržljivost, CC, i solidna mogućnost započinjanja i ulaska u grupne borbe, nešto kao što su heroji Zac, Sejuani, Maokai i Jarvan 4.

Najveća novina koju on donosi u Summoners Rift je njegov passive. On se sastoj iz dva dela, Living Forge i Master Craftsman. Living Forge mu omogućava da zastane u bilo kom trenutku i bilo gde na mapi, kada je van borbe, i kupi iteme. Dok Master Craftsman opisuje njegovu kovačku stranu, i otključava po jedan specijalan upgrade za svakog člana njegovog tima. Evo i koji itemi će moći da se poboljšaju uz njega, po ceni od 1000 golda za borbene iteme, i 500 za support iteme. 

Q: Volcanic Rupture. Ornn udarcem čekića u zemlju kreira vatrenu liniju, na čijem kraju dolazi do erupcije vatre iz zemlje, što izuzetno podseća na Pillar of Ice, magiju koju ima Trundle.

W: Bellows Breath. Izuzetno važna magija koja mu omogućuje da izbacuje vatru iz usta, koja oštećuje protivnike, a na kraju im baci i debuf koji se zove Brittle – izuzetno važan deo Ornnovog arsenala, koji meti pod njim produžava trajanje CC-a, zbog čega će Ornn imati veliki potencijal u odgovarajućim timskim sastavima.

E – Searing Charge. Još jedna magija koja je delimično poznata, ali dolazi i sa jednom novinom. Ornn može da se zatrči određenu razdaljinu ili sve dok se ne zakuca u teren, kako bi što pre došao do svojih protivnika. A ako u međuvremenu naleti na teren koji su napravili protivnički igrači, on će biti uništen (primer – ledeni zid koji baca Annivia).

R – Call of the Forge God. Vizuelno impresivni Ornnov ult priziva velikog vatrenog ovna ka njemu, i na putu do Ornna on oštećuje sve protivnike koje dohvati i baca na njih Brittle debuff. Kada stigne do Ornna, heroj ga šutira nazad, i sve heroje koje ponovo dokači stanuje, i pravi im dodatnu štetu.

Ovde možete videti kako tačno njegove magije izgledaju: