Južna Koreja i Kanada ubedljivi u OWC kvalifikacijama

eSports 8. avg 201713:40 > 13:55
Podeli:
Blizzard

Aktuelni Overwatch prvak sveta, reprezentacija Južne Koreje, se bez većih problema plasirala na završnicu ovogodišnjeg Overwatch Svetskog kupa, gde će im se pridružiti Kanada kao druga pobednička reprezentacija Katovice kvalifikacija.

Južna Koreja se prošetala kroz grupnu fazu kvalifikacija bez ijedne izgubljene mape, sa ukupnim skorom 12-0, a pored njih iz grupe E je prošla dalje Holandija. U grupi F Kanada i Rusija su se najbolje pokazale, i prošle u plejof.

U plejofu smo gledali dva izuzetno jednostrana meča, Južna Koreja je savladala Rusiju rezultatom 3-0 u reprizi prošlogodišnjeg velikog finala, a identičan skor je bio i u meču između Kanade i Holandije.

Nakon kvalifikacija u Poljskoj sada su pozati šest učesnika završnice Overwatch Svetskog kupa koji će se održati na Blizzconu, a to su Kina, Francuska, Švedska, Australija, Južna Koreja i Kanada.

Poslednji krug kvalifikacija će se ovog vikenda održati u Kaliforniji. Amerika, Tajvan, Brazil i Novi Zeland će se boriti u grupi G, dok ćemo u grupi G videti četiri evropske ekipe, a to su Velika Britanija, Nemačka, Izrazel i Belgija.