Najavljen veliki CS:GO turnir na ostrvu Mikonos

eSports 9. avg 201715:34 > 15:44
Podeli:
Destiny Mykonos

Platforma za organizovanje CS:GO turnira PvPRO je najavila turnir sa nagradnim fondom od $240.000 dolara koji će se održati u prelepoj vili na grčkom ostrvu Mikonos.

Turnir u Grčkoj će biti prvi u seriji Electronic Sports Global Tour turnira i zvaće se ESG Mykonos 2017, i na njemu će učestvovati osam ekipa, od kojih je sedam dobilo direktne pozivnice, a osmi će doći iz kvalifikacija. Tri najbolje plasirane ekipe sa ovog turnira će automatski biti pozvane na sledeći.

Prva dva dana videćemo grupnu fazu gde će se timovi boriti u BO1 mečevima u prvoj rundi i BO3 eliminacionim/odlučujućim mečevima, dok će polufinale biti BO3, a veliko finale BO5.

Timovi koji su za sada pozvani su:

SK Gaming
Virtus.pro
Team Liquid
mousesports
Heroic
BIG
Gambit

Dok će se zatvorene kvalifikacije održati 17. i 18. avgusta, i u njima će igrati četiri ekipe odabrane od strane organizatora.

Finalni deo turnira će se održati od 7. do 10. septembra, a nagrada za prvo mesto će biti $120.000 dolara. Ono što je interesantno je da će igrači biti smešteni sve vreme u Destiny vilu gde će se turnir i igrati, tako da će spojiti lepo i korisno, odmor i gejming zajedno na jednom mestu.