Lunatic-Hai predstavlja Seul u Overwatch ligi

eSports 17. avg 201713:45 > 13:54
Podeli:
Blizzard

Glavni grad Južne Koreje će imati tu čast da ga u Overwatch ligi predstavlja najbolji Overwatch tim na planeti, dvostruki prvak Overwatch Apex lige, Lunatic-Hai, prema navodima sportskog portala ESPN.

Vlasnik KSV Esportsa, organizacije koja je kupila slot u Overwatch Ligi koji predstavlja Seul, je uspela da se dokopa tima koji za sada nema konkurenciju u Overwatchu.

Lunatic-Hai se upisao u istoriju Overwatcha kada su osvojili najjaču ligu na svetu, a svoj kvalitet su potvrdili kada su nedavno odbranili titulu, osvojviši i četvrtu sezone Overwatch Apex lige.

Ipak, oni će verovatno morati da je napuste kada odigraju petu sezonu koja je u toku, pošto je plan organizacije da ih preseli na jedan kraći vremenski period u Los Anđeles, gde će se igrati prva sezona Overwatch lige, nakon koje će se vratiti u Seul, kada od druge sezone takmičenja timovi krenu da igraju iz svojih matičnih gradova.

Nameće se pitanje koliko će još timova Apex liga izgubiti, sobzirom na činjenicu da u njoj igra nekoliko vrhunskih ekipa koji nemaju konkurenciju u Evropi i Americi, tako da će verovatno veći broj organizacija probati da se dokopa sjajnih korejskih igrača.