Binary Dragons i Imperial otišli na LAN turnir u Moskvi

eSports 25. avg 201714:53 > 16:13
Podeli:
Fortuna eSports

Ovog vikenda će se održati CS:GO turnir u Moskvi pod imenom Binary Dragons Prestige LAN, a ono što će posebno zainteresovatni domaće fanove je to da ćemo na njemu imati prilike da gledamo dva učesnika Esports Balkan League, i to jedne od favorita turnira - Binary Dragons i Imperial.

Turnir će se održati u Cyberspace Areni u Moskvi 26. i 27. avgusta, a osam ekipa će se boriti za nagradni fond od 10.000 dolara.

Na turniru ćemo videti nekoliko izuzetno talentovanih timova koji se trude da se probiju u sam vrh svetske CS:GO scene, a kao glavni favorit na turnir dolaze upravo dve ekipe sa ovih prostora, Binary Dragons iz Srbije i Imperial iz Bugarske, dva učesnika Esports Balkan League koje će i na najvećem balkanskom turniru voditi rat za osvajanje 10.000 evra koliko iznosi nagrada za prvo mesto.

Upravo zato je svaki duel ovih timova i van lige izuzetno zanimljiv za praćenje, a postoje velike šanse da ukoliko ne dođe do većih iznenađenja vidimo ova dva tima u plejofu turnira u Moskvi.

Imperial će igrati u grupi A sa timovima pro100, Spartak i AVANGAR, dok će Binary Dragons predvoditi grupu B u kojoj se nalaze Spirit, North Academy i Quantum Bellator Fire.