Izvučeni četvrtfinalni parovi Overwatch Svetskog kupa

eSports 29. avg 201714:55 > 15:19
Podeli:
Blizzard

Blizzard je izvukao četvrtfinalne parove Overwatch Svetskog kupa koji će se za malo više od mesec dana održati na Blizzconu, a evo i ko će se Južnoj Koreji naći na putu do odbrane titule, kao i ko će biti najveći potencijalni izazivač u velikom finalu.

Osam reprezentacija je izborilo plasman u plejof završnicu turnira, a među njima su: Velika Britanija, Švedska, Kanada, Australija, Kina, Francuska, Južna Koreja i Amerika.

Može se reći da je radost američke reprezentacije što su se kvalifikovali na Blizzcon bila kratko veka, pošto su upravo oni ti koji će se u četvrtfinalu boriti protiv aktuelnog prvaka sveta Južne Koreje.

Na istoj strani baraža će se naći i Kina i Francuska, dva tima koja su takođe dosta pokazala u grupnoj fazi kvalifikacija, dok će se u drugom delu sastati Velika Britanija i Švedska, a poslednji par čine Kanada i Australija. 

Blizzard

Iako se favoriti već sad mogu izdvojiti, ima još dosta vremena do 3. novembra da se svi pripreme, a zbog većeg broja patcheva koji izlazi u poslednje vreme, vrlo je verovatno da možemo videti neko iznenađenje na putu do velikog finala.