Ornn dobio urgentan buff zbog preslabih rezultata

eSports 29. avg 201717:43 > 17:51
Podeli:
Riot Flickr

Najnoviji League of Legends heroj Ornn se izuzetno loše pokazao od kako je izašao, sa procentom pobeda oko 35% što je nateralo Riot da reaguje pre izlaska novog patcha i pojača ga tokom prošlog vikenda.

Većina novih LoL heroja bude previše jaka u momentu kada izađu, i ubrzo nakon toga dobiju nerfove, ali kod Ornna je bila potpuno suprotna situacija. Probali su igrači da ga igraju i na topu i kao supporta i u džungli, ali Ornn nije uspeo nigde da se pokaže u pravom svetlu.

Naravno nekad je potrebno malo vremena igračima da se uigraju sa novim herojima, ali u Ornnovom slučaju, on jednostavno nije imao dovoljno snage da se nosi sa najjačim herojima u meti.

Zato su mu povećani health i regeneracija healtha, attack speed, i povećanje regenracije healtha kroz partiju, a njegov ult Call of the Forge God sada može brže ponovo da se baci, iako to nije bio jedini problem kod njega.

Ipak base state i ultimate buffovi verovatno neće biti dovoljni da postave ovog heroja u centar dešavanja, pogotovo pošto se igrači posebno žale na njegovu Q magiju, tako da je skoro pa sigurno da ćemo u narednim patchevima videti dodatne promene na ovom izuzetno zanimljivom heroju.