w33 najavio novi Dota 2 tim na esport sceni

eSports 30. avg. 201710:20 > 10:37
Podeli:
Liqudpedia

Rumunski Dota 2 pro sirijskog porekla aliwi "w33" Omar je objavio veliku vest na svom Tviteru koja je sastavljena iz dve novosti. Prva je da će u novu sezonu ući sa novim timom, koji još uvek nije pronašao organizaciju, kao i da menja poziciju, zbog čega će u novom timu igrati kao support.

Bivši mid lejner Planet Odda će igrati u novom timu sa bivšim saigračem Martinom „Saksa“ Sazdovim, a podsetimo, ova dva igrača su prošle godine na TI6 zauzeli drugo mesto sa ekipom Digital Chaos što je i njihov najveći uspeh u dosadašnjem toku karijere.

Pored njih u ekipi će se naći bivši oflejner Team Secreta Maurice „KheZu“ Gutmann, koji par dana nakon TI7 napustio ekipu za koju je igrao. Tu je i mladi Enzo „Timado“ Gianoli iz peruanske ekipe Infamous, koji je nedavno napustio tim o čemu smo pisali ovde, i mnogi su se interesovali koja organizacija će dati šansu ovom izuzetno talentovanom igraču.

Ekipu upotpunjuje Mihai „cancel^^“ Antonio, još jedan rumunski igrač koji je do februara igrao za compLexity Gaming.

Zbog velikog broja najavljenih Dota 2 turnira sve više esport organizacija traži Dota timove, tako da ćemo verovatno vrlo brzo imati novu objavu u vezi ovog tima, koji će činiti:

Enzo ‘Timado’ Gianoli
Mihai ‘cancel^^’ Antonio
Maurice ‘KheZu’ Gutmann
Martin ‘Saksa’ Sazdov
Aliwi ‘w33’ Omar