BMW sponzoriše finale EU LCS lige u Parizu

eSports 31. avg. 201712:33 > 12:49
Podeli:
Riot Flickr

Nemački gigant automobilske industrije BMW će sponzorisati finale 2017 letnje sezone EU LCS lige koje se održava 2. i 3. septembra u Parizu, potvrdio je Riot.

Partnerstvo je objavljeno preko video klipa na zvaničnom LoL esports Tviter nalogu, nakon što je u javnost procurela informacija i pre nego što smo dobili zvaničnu potvrdu.

Još uvek se ne zna na koji će tačno način BMW sponzorisati finale EU LCS lige, a u videu koji je izašao glavni akteri su menadžer ekipe Unicorns of Love – Romanin Bigeard, i mid lejner ekipe Misifts, finaliste plejofa – Tristan „PowerOfEvil2 Schrage.

Ovo je prvi slučaj velikog sponzorstva autombilske kompanije u igri League of Legends, mada kako saznajemo Mercedes-Benz je u pregovorima oko sponzorisanja LoL Svetsko prvenstva 2017 koje će se održati u Kini.

Pored ove dve kompanije, esport fanovi najviše pamete potez Audija, koji je sklopio sponzorstvo sa CS:GO ekipom Astralis, malo pre nego što su osvojili svoj prvi Major, nakon čega je saradnja između organizacije i kompanije još više učvršćena.