SyndereN formira novi Dota 2 tim sa 8500 MMR igračem

eSports 5. sep. 201716:02 > 16:12
Podeli:
Valve

Poznati danski Dota 2 igrač i voditelj Troels ‘syndereN’ Nielsen je objavio na Tviteru da će se ponovo takmičiti u novoj sezoni, a društvo će mu praviti tri igrača iz švedske, kao i novajlija na sceni, poznat po izuzetno visokom MMR rejtingu.

Poznato lice Dota 2 scene, syndereN se oprobao kao igrač još davne 2008. godine, iako se najviše proslavio kao voditelj. Tokom prethodnih godina igrao je za velike timove kao što su Ninjas in Pyjamas, Crescendo i Escape Gaming, a sada je oformio novi tim, koji još uvek nema zvanično ime, ali je zato kompletirana cela postava. 

Da je u pitanju ozbiljan igrač, dokazao je prošle godine kada je sa ekipom Escape Gaming uzeo drugo mesto u 6. sezoni DreamLeague, ali nakon toga je usledilo nekoliko takmičenja bez uspeha, zbog čega se ekipa razišla.

SyndereN je nastavio da menja timove, a sa ekipom Cresendo je probao da se kvalifikuje na The International 7, što mu nije pošlo za rukom.

Ovoga puta je rešio da okupi nekoliko bivših članova legendarne Alliance, a ekipu će upotpuniti Anas „MagE-“ Hirzallah, koji je skrenuo pažnju na sebe probijanjem cifre od 8500 MMR-a, čime je dokazao da je u pitanju veoma talentovan mid lejner pred kojim je svetla budućnost.

Kompletan sastav za sad bezimenog tima izgleda ovako:

Anas ‘MagE-‘ Hirzallah
Adrian ‘Era’ Kryeziu
Jonas ‘jonassomfan’ Lindholm
Simon ‘Handsken’ Haag
DTroels ‘syndereN’ Nielsen