Method oformio PUBG ekipu

eSports 22. sep 201716:21 > 16:30
Podeli:
Method

Američka esport organizacija Method koja se proslavila svojom World of Warcraft gildom, nakon čega su uplivali u esport vode, je nakon uspeha na Gamescomu u konkurencija 2 na 2, formirala i kompletan PUBG tim sa četiri igrača.

Nakon velikih američkih espot organizacija kao što su Cloud9, Team Liquid, Tempo Storm i Luminosity, i Method se priključio listi vlasnika PUBG tima.

Ekipu je oformio Annsi „AndyPyro“ Huovinen koji je već nastupao za organizaciju u 2 na 2 PUBG turniru na Gamescomu, gde su on i Sebastian „Forsen“ Fors zauzeli treće mesto.

Nakon toga on je kontaktirao Jamona „RaptorDaRaptor“ Moretza, koji je po njegovim rečima rođeni vođa i sjajna ličnost i u igri i van nje, a takođe se izdvaja iz gomile sa sjajnim taktičkim pristupom igri, što ostavlja drugim igračima mesta da se fokusiraju na svoje kvalitete tokom samog meča.

Tim upotpunjuju Ludvik „Aitzy“ Jahnsen i Mathias „EnergeticTurtle“ Nielsen. Kako AndyPyro navodi u zvaničnom saopštenju, ova dva igrača su ga oduševila svojim pozitivnim stavom i željom za konstantnim napretkom od samog starta njihovog probnog perioda u timu, zbog čega se i odlučio da ih doda ekipi.

Method je ovim spreman za sve ono što će nam PUBG esport doneti, a uz sve veću popularnost igre, neminovno je da ćemo uskoro videti još profesionalnih turnira onlajn i u LAN-u.