North Academy otpustio dva igrača, u tim stigao sycrone

eSports 28. sep. 201713:52 > 13:53
Podeli:
Valve

Nakon nedovoljno zapaženih rezultata akademije jednog od trenutno najboljih CS:GO timova na planeti, organizacija North je rešila da prekine saradnju sa dva igrača, a to su Frederik "LOMME" Nielsen i Nicolai "glace" Jensen, dok je u tim došao Dennis "sycrone" Nielsen.

LOMME i glace su bili sa ekipom od njenog formiranja u aprilu, kada su neko vreme postizali solidne rezultate, ali je nakon toga usledila pauza od osam nedelja, usled neuspelog usklađivanja letnjeg odmora igrača unutar tima, i nakon povrtaka treniranju, ekipa nije uspela da se ponovo vrati u željenu formu.

Usled velikog broja turnira koji trenutno igraju, North se bacio na ubrzanu potragu za novim članovima njihove akademije, a jedno od dva slobodna mesta će popuniti sycrone koji dolazi iz ekipe Fragsters. Sycrone je u zvaničnoj izjavi rekao da mu nije bilo lako da napusti ekipu Fragsters, i da je tamo imao i više nego solidne uslove, ali da nije mogao da propusti priliku da igra za North organizaciju, koja na svoje igrače gleda kao na prave profesionalne sportiste, a to je nešto o čemu je oduvek maštao.

North Academy sada čine:

Daniel „mertz“ Mertz
Nicklas „gade“ Gade
Frederik „acoR“ Gyldstrand
Dennis „sycrone“ Nielsen

Očekuje se da će organizacija uskoro objaviti i dolazak petog člana tima.