Alliance formirao PUBG tim

eSports 2. okt. 201716:27 > 16:46
Podeli:
fortuna esport

Iako smo uglavnom navikli da gledamo esport organizacije iz Severne Amerike kako formiraju ekipe u planetarnom hitu zvanom PUBG, ovoga puta nam svoj tim predstavlja jedna od najstarijih evropskih organizacija.

Švedska esport organizacija Alliance je objavila na svom sajtu vest da su u svoje redove doveli PUBG ekipu pod nazivom Team Legion, koju čine Valur „veazyy“ Palsson, Erwin „Romz“ van der Staail, Michael „Ciggzy“ Higgs i Odinn „OdinThor“ Porarinsson.

Sa preko milion ipo aktivnih igrača i uz najveći broj gledalaca na Twitcu pored MOBA igara LoL i Dota 2, PUBG obara sve rekorde, i ne čudi da veliki broj organizacija želi da bude spremna za ekspanziju igre u esport.

Alliance je tražio tim koji čine iskusni veterani iz drugih video igara, sa upečatljivim skillom i osobinama. Vaezzy je jedini već imao uspeha u PUBG-u, na onlajn turnirima, dok je Romz bivši Call of Duty igrač, i zbog svog iskustva u FPS igrama preuzeće ulogu kapitena. Ciggzy je prethodno igrao ArmA 3 Battle Royale, a ističe se kada je u pitanju preciznost u pucanju, i on će biti glavni strelac u ekipi. OdinThor je prethodno igrao LoL, potom i ArmA, a zbog svoje fleksibilnosti može da preuzme skoro svaku ulogu u timu.

Tim će nastupati i u 4 na 4 i u duo turnirima i ligama u predstojećoj sezoni, a već su najavili i učešće u većem broju onlajn turnira.