Poznato prvih 5 učesnika IEM Oakland PUBG turnira

eSports 9. okt. 201718:03 > 18:13
Podeli:
ESL

Otkriveno je pet od deset timova koji će dobiti direktne pozivnice za predstojeći PUBG esport spektakl - IEM Oakland, gde će se 20 ekipa boriti za nagradni fond od 200.000 dolara, i među njima su neka od najvećih imena svetske esport scene.

Naravno, prvo ime koje privlači pažnju je ekipe Luminosity, koja je i trijumfovala u prvom 4 na 4 PUBG Esport turniru koji je održan na gamescomu u avgustu, a tim čine Tyler „Ninja“ Blevins, Hogne „Chipzy“ Krogsather, Justin „JP2“ Pate i Cedrik „Drassel“ Lessard.

Pored njih tu su i dve najveće američke esport organizacije, Team SoloMid koji je prepun PUBG zvezda kao što su Colton „Viss“ Visser, Austin „SmaK“ Hagget, Garry „BreaK“ Marshall i Marius „aimPR“ Ionita, kao i Team Liquid koji čine Oliver „Ollywood“ Tell, Bjorn „Molnman“ Jansson, Daniel „Hayz“ Heaysman i Keiron „Scoom“ Prescott. Ova dva tima su zauzela četvrtu i petu poziciju na gamescomu, i ovo će im biti sjajna šansa da poprave rezultat, i dođu do prve velike PUBG titule.

U prvoj najavi pored ovih timova najavljen je i Noble Esports koji čine Darren „DazFPS“ Rorure, Kade „Edakulous“ Borel, Nick „Interrogate“ Raposo i Mario „Boom“ Tancon, a kao peta ekipa je najavljena Alliance čiji smo tim predstavili u ovom tekstu

IEM Oakland će se održati 18. i 19. novembra u Oracle Areni u Kaliforniji, i tada ćemo moći da ispratimo nastavak razvoja PUBG-a kao esporta, koji nesumnjivo ima ogroman potencijal.