Binary Dragons pobedom došli do prvog mesta u EBL ligi

eSports 13. okt 201714:39 > 14:58
Podeli:
Fortuna eSports

Kompletirano je i peto kolo EBL lige, u kom smo videli veliku pobedu Binary Dragonsa protiv bugarske ekipe ex-Outlaws, kao i još jedan ubedljiv poraz KlikTecha protiv Game Agentsa.

Binary Dragons su došli na korak do plejofa pobedom u derbi meču petog kola protiv ex-Outlaws, nakon pobeda 16-8 na mapi Cache i 16-9 na Mirage, dok je ex-Outlaws slavio na Cobblestoneu 16-12.

BD su silovito otvorili meč 11-4 vođstvom na poluvremenu na Cache mapi, Luka „emi“ Vuković i Nestor „LETN1“ Tanić su bili posebno raspoloženi sa preko 20 fragova, i uz toliku prednost nisu imali problema da privedu partiju kraju u svoju korist.

Ex-Outlaws su sjajnom timskom igrom uspeli da dođu do pobede na drugoj mapi, ali su onda u odlučujućoj borbi kada je na red došao Mirage zablistali Đorđe „DJOXiC“ Niciforović i LETN1 sa po 25 fragova, i zmajevi su upisali četvrtu pobedu u ligi.

Game Agents su pobedom protiv KlikTecha održali korak sa vodećim ekipama. Fodor „fleav“ Levente i Adam „koloRRR“ Domoszlay su pokazali da žele u plejof, i sa po 44 fraga su bili ključni igrači u pobedi svog tima, dok je KlikTech povezao i peti poraz za redom, ostavši jedina ekipa uz Squared koji još uvek nisu osetili slast pobede u EBL ligi.

Fortuna eSports