Ex-Outlaws pregazio GA, KlikTech upisao prvu pobedu

eSports 17. okt 20170:44 > 0:46
Podeli:
fortuna esport

U prvom meču šestog kola Esports Balkan League ex-Outlaws su uz samo 11 rundi ukupno trijumfovali 2-0 protiv ekipe GA, dok je nakon toga KlikTech savladao Squared 2-1 u borbi timova sa začelja tabele.

Ceo ex-Outlaws je bio izuzetno raspoložen za igru, a po fragovima su prednjačili Kamen „bubble“ Kostadinov i Georgi „SHiPZ“ Grigorov. Da vole Overpass ex-Outlaws su dokazali sjajno otvorenim prvim poluvremenom na CT strani, u kom su uzeli 12 rundi, da bi potom u nastavku prepustili samo jednu rundu protivnicima i priveli mapu kraju rezultatom 16-4, dok smo na drugoj mapi Mirage videli sličnu situaciju. Ovoga puta su ex-Outlaws poveli 12-3 na T strani, da bi u drugom poluvremenu obe ekipe dobile po četiri runde, što je bugarskom timu donelo 16-7 pobedu, i tri izuzetno važna boda u trci za što bolju poziciju pred LAN plejof.

Slovenački igrač Nejc „saveeey“ MMis nije želeo da njegov tim završi učešće u EBL ligi bez ijedne pobede, i sa 75 fragova na tri mape je obeležio derbi meč dna tabele u kom je KlikTech savladao Squared. Oni su u obe pobede na mapama Nuke i Overpass ubedljivo poveli na poluvremenu, rezultatom 11-4, i nisu imali problema da privedu partije kraju u svoju korist (16-8 Nuke, 16-7 Overpass) dok je Squared uspeo da pruži veći otpor jedino na Infernu koji su dobili 16-12, na mapi na kojoj su svi igrači sem Matije „NyX“ Jovanovića završili sa pozitivnim rejtingom. Ovo je bio i šesti uzastopni poraz ekipe Squared, koja u poslednjem kolu igra protiv ex-Outlaws, tako da će najverovatnije neslavno završiti takmičenje bez ijedne pobede.

Fortuna eSports

Reprizu mečeva možete gledati od 22:15 na Sport Klub 3 TV kanalu.