Silent napustio Vega Squadron, menja ga Zayac

eSports 19. okt. 201712:14 > 12:28
Podeli:
Vega Squadron

Nakon skoro pola godine provedene u timu, Airat "Silent" Gaziev napušta Vega Squadron, usled potrebnih neophodnih promena CIS ekipe koja nije ostvarila značajnije rezultate u prethodnih nekoliko nedelja igranja velikog broja kvalifikacija za Minor i Major Dota 2 turnire.

Nakon skoro pola godine provedene u timu, Airat „Silent“ Gaziev napušta Vega Squadron, usled potrebnih neophodnih promena CIS ekipe koja nije ostvarila značajnije rezultate u prethodnih nekoliko nedelja igranja velikog broja kvalifikacija za Minor i Major Dota 2 turnire.

Vega Squadron je ušao u novu sezonu bez promena nakon TI7, ali im ovo nije donelo uspeh i stabilnost u timu, kome je bio preko potreban kapiten zbog kako je u zvaničnoj izjavi napomenuo sportski direktor ekipe Geory „draMer“ Faleev – manjka discpline u timu, a ovu ulogu je preuzeo Bakyt „W_Zayac“ Emilzhanov, koji je prethodno nastupao za ekipe NoLifer5, Elements Pro Gaming i MVP Revolution. Ovaj mladi kirgistanski support koji tek treba da napuni devetnest godina ima neosporiv potencijal, a prepoznatljiv je po herojima kao što su Disruptor i Lion.

Vega Squadron će imati LAN debi sa novim članom na Perfect World Master Minoru sledećeg meseca, što znači da nemaju previše vremena da se pripreme za izazove koji su pred njima.