Izvučene grupe za ESL One Hamburg Dota 2 Major

eSports 22. okt 201723:05 > 23:06
Podeli:
ESL

Prvi Dota 2 Major u novoj sezoni startuje 26. oktobra, što znači da je došlo vreme da dobijemo kompletne informacije o turniru. ESL je objavio raspored grupa, kao i informaciju da će Fnatic zameniti Happy Feet na turniru, usled problema pobednika SEA kvalifikacija sa dobijanjem vize.

U grupi A ćemo videti finalistu TI7, kinesku ekipu Newbee koja se nije proslavila u prvom Minoru ove sezone, gde su ispali na samom startu, kao i Team Secret i Evil Geniuses, koje smo imali priliku da gledamo na upravo završenom PGL Open Minoru u Bukureštu. Kao četvrta ekipa u grupi se nalazi Fnatic, koji kao učesnik finala SEA kvalifikacija menja Happy Feet.

Grupu B predvodi aktuelni TI šampion Team Liqud, iznenađenje kineskih kvalifikacija Keen Gaming, svima omiljeni Virtus.pro koji je pronašao trijumf u CIS kvalifikacijama, i brazilci SG e-sports.

Grupna faza će se igrati po istom sistemu kao i Minor turniri po GSL sistemu, ekipe koje skupe dve pobede idu u plejof, a one koje dožive dva poraza ispadaju sa turnira.

Podsetimo, zbog toga što ima Major status, nagradni fond ESL One Hambura će iznositi milion dolara, a ekipe će se takođe boriti i za 1.500 kvalifikacionih poena za TI8.