Team EnVyUs osnovao PUBG ekipu

eSports 24. okt 201716:09 > 16:21
Podeli:
Team EnVyUs

Još jedna velika esport organizacija ulazi u PUBG esport, ovoga puta je u pitanju Team EnVyUs, koji je u svoje redoveo doveo bivšu ekipu Highground.

Ekipa koju čine Alec „Czechshooter“ Hobizal, Zachary „Venerated“ Roach, Caden „Cad3n“ Brill i Jesse „Jesselol“ Enzsol je i te kako poznata ljubiteljima PUBG-a, i trenutno se nalazi na drugom mestu globalne tabele u PUBG-u odmah iza ekipe FlyQuest.

Ipak, i pored toga, oni nisu dobili pozivnicu za direktno učešće na predstojećem IEM Oakland PUBG turniru, gde će se najbolje svetske ekipe boriti za nagradni fond od 200.000 dolara, već će se morati boriti u otvorenim kvalifikacijama, za koje se prijavilo preko 450 ekipa kako ESL prenosi, i od toga samo osam njih će doći do finalnog takmičenja.

Team EnVyUs je prvenstvno poznato po svojim timovima u FPS igrama kao što su: Call of Duty, CS:GO, Halo i Overwatch, tako da ne čudi da su rešili da se oprobaju u PUBG-u, a sudeći po imenima koje su doveli, imaju i više nego realne šanse da ostvare veliki uspeh u predstojećem periodu.