ESL podelio poslednje pozivnice za IEM Oakland PUBG

eSports 25. okt 201713:43 > 13:58
Podeli:
ESL

ESL je objavio imena poslednja tri tima koja će dobiti direktan poziv za učestvovanje na IEM Oakland PUBG takmičenju, tako da sada imamo kompletan spisak 12 pozvanih timova, koji su upotpunili Evil Geniuses, Tempo Storm i Method.

Verujemo da je članovima ovih timova laknulo kada su saznali da neće morati da igraju otvorene kvalifikacije na kojima će učestvovati 450 ekipa, i da će na miru moći da se spremaju za finalni deo turnira.

Ekipama koje su dobile poziv, pridružiće se osam ekipa iz otvorenih kvalifikacija, nakon čega nas očekuje pravi PUBG esport spektakl u kom će se 20 ekipa boriti za deo nagradnog fonda od 200.000 dolara.

Spisak učesnika sada izgleda ovako, i neće se menjati sve do kraja kvalifikacija:

Evil Geniuses
Method
Tempo Storm
Ninjas in Pyjamas
PENTA Sports
Team SoloMid
Team Liquid
Noble
Luminosity
Alliance
Gorilla Core Esports
Cloud9

Sem ekipa Noble i Gorilla Core Esports, pozive su dobili uglavnom najveće esport organizacije koje su formirale PUBG timove, tako da ćemo na turniru gledati velika imena iz sveta LoL-a kao što su TSM, Cloud9, Team Liquid, organizacije najpoznatije po Dota 2 timovima – Evil Geniuses i Alliance, kao i Tempo Storm i Luminosity koji su se oprobali u velikom broju esport naslova, sa promenljivim rezultatom.

IEM Oakland PUBG turnir će trajati dva dana, a počinje 18. novembra.