Team EnVyUs i ex-Outlaws otvaraju Europe Minor

eSports 25. okt 201715:59 > 16:37
Podeli:
DreamHack Flickr

Objavljene su grupe za CS:GO Europe Minor, u kom će se osam timova boriti za dva mesta na finalnom kvalifikacionom turniru za ELEAGUE Boston Major. Na startu takmičenja ćemo videti revanš iz zatvorenih kvalifikacija između ekipe EnVy, i EBL tima ex-Outlaws.

Francuska ekipa EnVyUs je ujedno i najbolje rangiran tim među učesnicima turnira, a oni će se takmičiti u grupi A uz poljsku ekipu AGO, švedski GODSENT koji je savladao najbolji srpski tim Valiance u poslednjoj rundi kvalifikacija, i bugarsku ekipu ex-Outlaws, jednog od vodećih timova Esports Balkan Lige.

U grupi B nas takođe očekuju odlični mečevi, a u njoj se kao favoriti izdvajaju Space Soldiers i OpTic Gaming, a tu je još jedna poljska ekipa – PRIDE, koja je načinila veliko iznenađenje izbacivši Ninjas in Pyjamas iz kvalifikacija, kao i slovačka ekipa eXtatus.

Europe Minor Championship će se održati od 2. do 5. novembra u PGL studiju u Bukureštu, a pored učešća na kvalifikacijama za Major, timovi će se boriti za nagradni fond od 50.000 dolara.

Pored standardnog GSL formata u grupnoj fazi, gledaćemo sistem eliminacija i u plejofu, kako bi najbolji timovi imali šansu da se iskupe i u slučaju da se okliznu na putu do velikog finala.