LoL SP 2017 -Samsung zakazao revanš protiv SKT u finalu

eSports 29. okt 201713:45 > 13:46
Podeli:
Riot Flickr

Iako su meč startovali sa teškim porazom, Samsung je vrlo brzo došao sebi, i sa tri pobede za redom utišao kinesku publiku koja ipak neće imati svog predstavnika u velikom finalu League of Legends Svetskog prvenstva 2017, u kom ćemo gledati reprizu prošlogodišnjeg finala između SKT T1 i Samsunga.

Team WE je bio toliko dominantan u prvoj partiji da je Samsung za ceo gejm uzeo samo jedan kill. samsung je napravio previše sitnih grešaka na samom startu, što je WE znao da iskoristi i privede prvu partiju kraju za manje od pola sata igre.

Iako je Team WE dobio izuzetno snažnu kombinaciju Jarvan IV/Galio u drugoj partiji, to nije sprečilo Samsung, pogotovo raspoloženog CuVeea na Gnaru da uspostavi temeljnu kontrolu maltene od samog starta, i iskoristi prednost svojih heroja u ranoj fazi igre da izjednači rezultat.

U trećoj partiji smo videli nesvakidašnje spor početak obe ekipe, i prvi kill tek nakon 20 minuta igre, a u tom periodu Samsung se bolje snašao sa rotacijama po mapi uzevši tri kulle, a izgubivši samo jednu. Tu prednost su znali da iskoriste i postave kontrolu nad vizijom po mapi koja im je donela Barona, nakon čega su rutinski priveli gejm kraju, a ovoga puta je Team WE bio taj koji je uzeo samo jedan kill za celu partiju.

Team WE je uspeo da pruži solidan otpor na početku četvrte partije, pogotovo zbog toga što se Ambition nije proslavio na Lee Sinu, i WE je uzeo tri killa na topu potpuno neočekivano, ali kako je proticao tok meča, tako je Crown sa Galiom predstavljao sve veći problem za kinesku ekipu, i opet su nakon samo jednog Barona članovi ekipe Samsung Galaxy pregazili svoje rivale, i zakazali revanš protiv SKT T1 na velikom Olimpijskom stadionu „Ptičje Gnezdo“ u Pekingu, koje će se održati u subotu 4. novembra sa početkom od 08:00 po našem vremenu.

Riot Flickr