Još tri ekipe otkrile sastav za Overwatch ligu

Podeli:
Blizzard

Nastavljaju se pripreme organizacija za prvu sezonu Overwatch lige, čini se da je većina već oformila timovi i da su najbolji igrači razgrabljeni, a još tri ekipe su otkrile ko će se tačno boriti za njih - Dallas fuel, Shanghai Dragons i Boston Uprising.

Dok se većina organizacija odlučila za preuzimanje nekog od već postojećih timova i dodavanje nekoliko pojačanja, Boston Uprising je oformio potpuno nov tim, sa svih osam igrača iz različitih ekipa. Od timova iz Južne Koreje, do ekipa iz Amerike, šarenoliki sastav Bostona će biti prava enigma za konkurenciju, a njega će činiti:

Woo-yeol „Kalios“ Shin (Afreeca Freecs)
Yeong-jin „Gamsu“ Noh (CONBOX)
Kwon „Striker“ Nam-Joo (ROX Orcas)
Stanislav „Mistakes“ Danilov (123)
Gabriel „Snow“ Ceregatto (Keep Gaming)
Jonathan „DreamKazper“ Sanchez (Tempo Storm)
Kristian „Mellex“ Keller (Team Singularity)
Lucas „NotE“ Meissner (Toronto Esports)

Boston je poznat po velikom broju uspešnih sportskih timova, i pred Boston Uprisingom će biti nimalo lak zadatak da se dokaže i izbori za naklonost fanova u ovom gradu.

Kada je Dallas Fuel u pitanju, oni su još ranije za sebe obezbedili celokupan Team EnVyUs Overwatch tim, kom su dodali tri jaka igrača. Brandon „Seagull“ Larned, bivši član NRG-a je jedan od najpopularnijih igrača u Americi, dok su tu još i kanadski tenk Felix „xQc“ Lengyel i njegov bivši saigrač iz ekipe Arc6. i nekadašnji član Fnatica, support Scott „Custa“ Kennedy.

Ovo će bez dileme biti jedan od najjačih sastava bez korejskih igrača koji smo ikada imali prilike da vidimo, a njihova posebna snaga leži u tome što čak šest članova tima mogu da igraju više od jedne uloge, zbog čega će Dallas Fuel imati veliku prednost u odnosu na neke od protivnika.

 Evo i kako tačno izgleda kompletan sastav Dallas Fuela, učesnika Overwatch lige:

Timo „Taimou“ Kettunen
Jonathon „HarryHook“ Tejedor Rua
Sebastien „Chipshajen“ Widlund
Christian „Cocco“ Jonsson
Hwang „Effect“ Hyeon
Pongphop „Mickie“ Rattanasangchod
Brandon „Seagull“ Larned
Scott „Custa“ Kennedy
Felix „xQc“ Lengyel

Svoj tim su predstavili i zmajevi iz Šangaja, ekipa Shanghai Dragons, koja će se držati domaćih igrača, i koja je pokušala da napravi kineski supertim dovođenjem članova ekipa kao što su ViCi Gaming, LGD Gaming, FTD Club, Invictus Gaming i 1246.

Blizzard

Shanghai Dragons će nastupati u sledećem sastavu:

Chao „Undead“ Fang
Weida „Diya“ Lu
Dongjian „MG“ Wu
Wenhao „Roshan“ Jing
Junjie „Xushu“ Liu
Zhaoyu „Fiveking“ Chen
Yage „Altering“ Cheng
Peixuan „Freefeel“ Xu

„Nama je velika čast to što ćemo imati priliku da se borimo protiv najboljih igrača iz svih krajeva sveta u Overwatch ligi, i to sa timom sačinjenim od najboljeg što Kina ima da ponudi. Svi članovi ekipe su kineski državljani, i sa ponosom će nositi obeležja svog tima, i naporno rade nedeljama kako bi na najbolji mogući način promovisali kineski esport talenat u prvoj sezoni lige,“ stoji u zvaničnom saopštenju organizacije.

Pretpostavlja se da će u narednih nekoliko dana i preostali timovi otkriti kompletne sastave sa kojima će se boriti u Overwatch ligi.