Alexstrasza i Hanzo stižu u Heroes of the Storm

Podeli:
Blizzard

Lepe vesti za ljubitelje zmajeva i Blizzarda, u Heroes of the Storm stižu dva nova heroja, iz Overwatch I World of Warcraft univerzuma - Alexstrasza the Life Binder i Hanzo Master Assassin.

 Legendarni Dragon Aspect iz World of Warcrafta Alexstrasza, kraljica zmajeva, će poneti ulogu moćnog ranged supporta u HotS-u, a imaćemo prilike da je gledamo i u formi zmaja, što je posebno obradovalo njene fanove. Ona stiže sa magijama Gift of Life, Abundance i Flame Buffet, od čega su dve magije koje leče dok je treća klasičan ofanzivni vatreni spell, a heroic magije koje će joj biti na raspolaganju su Life-binder i Cleansing flame, čime Alexstrasza opet dobija opciju da igra defanzivnu i ofanzivnu ulogu po potrebi, više o njenim magijama možete videti u njenom Hero Spotlightu:

Hanzo će imati sličnu ulogu i magije kao i u Overwatch, zbog čega se može očekivati veliki broj njegovih igrača u HoTS-u. Od običnih magija kao što su Storm Bow, Scatter Arrow i Sonic Arrow, do herojskih magija Dragon’s Arrow, i naravno legendarni Dragonstrike koji prelepo izgleda u samoj igri, Hanzo je heroj koji u startu privlači veliku pažnju, a sa nestrpljenjem iščekujemo i njegov Hero Spotlight.

Naravno, Blizzard ne bi bio Blizzard kada ne bi ovako dva moćna heroja najavio epskim video klipom, koji možete pogledati ovde ako već niste:

 Sve detalje o novim herojima možete videti na Blizzardovom sajtu.