Jedan od najboljih Overwatch pro igrača prelazi na PUBG

eSports 8. nov 201712:09 > 12:59
Podeli:
Privatna arhiva

Korejska Overwatch zvezda In-jae "EscA" Kim je objavio da napušta Overwatch pro scenu, ali i da će ostati deo Seoul Dynasty-ja i KSV Esportsa, kao član njihovog PUBG tima.

In-jae „EscA“ Kim je jedan od najtrofejnijih Overwatch igrača na planeti, koji iza sebe ima titulu prvaka sveta sa Južnom Korejom osvojenu na prvom Overwatch Svetskom kupu, kao i dve titule Overwatch Apex lige.

Njemu će društvo praviti još jedan bivši Overwatch pro iz ekipe Lunatic-Hai, Lee „Leetaejun“ Tae Jun, potvrđeno je od strane vlasnika Seoul Dynasty tima, KSV Esportsa.

EscA je prvobitno sa ostatkom Lunatic-Hai tima prešao u Seoul Dynasty Overwatch ekipu, ali je odlučio da se posveti novim izazovima i osvoji PUBG esport scenu. U PUBG esport je već ušao veliki broj bivših profesionalnih igrača iz raznih FPS igara, ali ovo je zaista specifičan slučaj da se neko ko je aktivno u vrhu popularne esport igre odjednom prebaci na drugi naslov, i ostavi uspeh koji je ostvario iza sebe.

KSV Esprots još uvek nije najavio preostala dva člana njihovog PUBG tima, ali je poznato da će menadžer ekipe biti Hyung „Massan“ Su Cheong, bivši Hearthstone strimer i profesionalni igrač.

On je izjavio u zvaničnoj izjavi da oni uveliko testiraju neke od najboljih korejskih PUBG igrača, i da je prezadovoljan tokom priprema za sada, i da očekuje velike uspehe od ekipe u predstojećem periodu.