PraY i GorillA napuštaju Longzhu Gaming

eSports 21. nov 201711:06 > 11:23
Podeli:
Riot Flickr

Najpoznatiji League of Legends bot lejn duo koji čine Kim "PraY" Jong-in i Kang "GorillA" Beom-hyeon nisu produžili ugovore sa ekipom Longzhu Gaming nakon neuspelih pregovora koji su doveli do razlaza igrača i organizacije.

To znači da će oni moći da pređu gde god požele bez bilo kakve nadoknade, i biće interesantno videti ko će im ponuditi najbolje uslove, i da li će možda baš SKT T1 odlučiti da formira novi bot lejn sa svojim starim rivalima, ili će samo još jednom promeniti top lejnera i junglera.

Postoji velika šansa da ova dva igrača pređu i u neku od novih bogatih NA LCS ekipa u vlasništvu NBA klubova, u slučaju da odluče da stave profit iznad uspeha, iako im verovatno izuzetno teško pada to što im se ponavlja ista situacija dva puta za redom.

Naime, PraY i GorillA su bili članovi legendarnog sastava ROX Tigersa, koji je kao i Longzhu osvojio titulu prvaka LCK lige, i koji je dva puta izgubio od SKT-a na putu do titule prvaka sveta – 2015 godine u finalu, i godinu dana kasnije u polufinalu, a i pored silnih uspeha nisu uspeli da pronađu jake sponzore, zbog čega je došlo do raspada ekipe.