Device pauzira zbog bolesti, menjaju ga Dennis i Pimp

eSports 22. nov 201716:47 > 17:01
Podeli:
Astralis

Astralis je potvrdio da Nicolai "device" Reedtz neće biti u stanju da igra za Astralis u predstojeći mečevima ECS lige i BLAST Pro Series turnira usled pogoršanja zdravstvenog stanja.

Device se razboleo još pre IEM Oakland turnra, zbog čega je propustio prvi meč, a kada se vratio nije mogao da se kompletno skoncetriše na igru, što je rezultovalo Astralisovom najgorom LAN završnicom u proteklih nekoliko meseci.

Sada kada se vratio kući, rešio je da izvrši niz medicinskih tekstova kako bi tačno ustanovio šta je u pitanju, zbog čega je zajedno sa timom odlučio da pauzira na predstojeća dva velika turnira koja su im u rasporedu.

Danski igrač Jacob „Pimp“ Winneche će ga zameniti u onlajn ECS ligi, dok će u LAN-u na BLAST Pro Series turniru u Kopenhagenu umesto njega zaigrati bivši igrač Fnatica koji je nedavno izašao iz startne postave GODSENT-a, Dennis „dennis“ Edman.

Device se obratio fanovima i rekao kako je ovo najbolja odluka, i da se nada da će se uskoro vratiti igranju, a veliki broj prijatelja i CS:GO igrača iz drugih timova mu je poželelo da što pre ozdravi i vrati se mečevima, jer moramo priznati – Astralis bez Devicea nije ni blizu svog potencijala koji mogu da dostignu sa njim u timu.