Peanut potpisao za Longzhu Gaming

eSports 27. nov 201715:47 > 16:07
Podeli:
Riot Flickr

Han "Peanut" Wangho će ponovo igrati sa svojim bivšim saigračima iz ROX Tigersa Kimom "PraY" Jonginom i Kangom "GorillA" Beomhyeonom u ekipi Longzhu Gaming, koja je i zvanično objavila da je slavni korejski jungler prešao u njihove redove.

Nakon što je Peanut napustio SKT T1 o čemu smo pisali ovde, LoL fanovi su započeli sa nagađanjem da li će igrač preći za velike pare u neki od američkih ili evropskih timova, a na kraju se ispostavilo da je najrealnija opcija pobedila, a to je njegovo ponovno ujedinjenje sa bivšim bot lejnom tigrova, uz dva velika talenta na midu i topu, koji danas čine aktuelnog šampiona LCK lige, Longzhu Gaming.

Peanut se nikada nije u potpunosti uklopio u SKT T1, zbog čega se vratio među poznata lica, gde će zameniti Moona „Cuzz“ Woochana, koji se nije najbolje snašao na Svetskom prvenstvu 2017, što je jedan od glavnih razloga zašto Longzhu nije opravdao ulogu favorita koju je na njemu imao.

Longzhu je uspeo da zadrži svoje igrače iako mnogi to nisu očekivali, pa čak i da se dodatno pojača, i sa velikim ambicijama ulaze u novu sezonu, gde će im primarni cilj biti da odbrane titulu prvaka LCK lige, a potom i da izbore plasman na Svetsko prvenstvo 2018.