Raspao se Dota 2 tim MidorFeed

eSports 28. nov. 201712:17 > 12:56
Podeli:
Liquidpedia

Evropski Dota 2 tim MidorFeed se i zvanično raspao nakon nedovoljno uspešnih rezultata u kvalifikacijama za Minor i Major turnire od momenta nastanka tima.

Evropski miks koji je osnovao makedonski igrač Martin „Saksa“ Sazdov, i koji je bio poznat po tome da je u svojim redovima imao čak tri mid lejnera (Mihai „canceL“ Vasile, Enzo „Timado“ Gianoli i Omar „w33haa“ Aliwi) je imao solidan potencijal, i činilo se da se igrači sjajno slažu. zbog čega su Timado i w33haa odlučili da igraju drugačije uloge, i prešli na poziciju carry/support, ali nakon što je Saksa odlučio da se povuče sa pro scene, rezultati ekipe su krenuli nizbrdo, zbog čega nisu mogli da se nose sa vodećim EU ekipama tokom kvalifikacija za velike turnire.

Troeles „syndereN“ Nieles je zamenio Saksu, ali promene u rezultatima nisu došle. Bivši igrač Team Secreta, Maurice „KheZu“ Gutman je napisao podužu poruku na Tviteru u kojoj je objasnio da je vrlo brzo došlo do unutrašnjeg neslaganja u timu, i da smatra da se nisu svi igrači podjednako trudili, zbog čega sada traže nove ekipe gde će nastaviti karijeru.