Aphromoo potpisao za 100 Thieves

Podeli:
Riot Flickr

Poznati američki LoL support Zaqueri "Aphromoo" Black je i zvanično postao član nove NA LCS ekipe 100 Thieves, potvrdila je organizacija sinoć Youtube najavom.

Nakon što su se Counter Logic Gaming i Aphromoo zvanično rastali posle pet godina koje je proveo sa timom, fanovi američke LoL esport scene su počeli da razmatraju sve opcije za prelazak koje se nalaze pred slavnim igračem, a najrealnija je bila da se pridruži ekipi 100 Thieves. Nova ekipa u vlasništvu NBA tima Cleveland Cavaliers je prvobitno najavila tri igrača, dok je bot lejn ostao neotkriven, što je povezalo slavnog supporta sa njima čim je odbio da potpiše ugovor za CLG. Pored toga, jedina realna opcija koju je imao je prelazak u neki tim koji već ima supporta, i koji bi morao da svog aktuelnog supporta pošalje na klubu za rezerve, što niko nije želeo da uradi.

Kada su nove ekipe u NA LCS ligi u pitanju, 100 Thieves ima na papiru tim sa najvećim potencijalom. Oni su već najavili William „Meteos“ Hartmana, Yoo „Ryu“ Sangwooka i Kim „Ssumday“ Chanhoa, a preostali pet član tima će najverovatnije biti bivši ADC ekipe Immortals – Cody „Cody Sun“ Sun, koji još uvek nije pronašao tim za koji će nastupati u novoj sezoni – bar koliko je javnosti poznato.