Huni i Dardoch stigli u Echo Fox, evo i ostatka tima

eSports 11. dec. 201715:59 > 16:09
Podeli:
Riot Flickr

Još jedna američka esport organizacija je otkrila svoje oružije za 2018 prolećnu sezonu NA LCS Lige. Echo Fox je zvanično predstavio svoj LoL tim, čija će najveća zvezda biti bivši top lejner Fnatica, SKT-a i Immortalsa, Heo "Huni" Seunghoon.

Ovim su se sklopili preostali delići slagalice NA LCS prelaznog roka, sobzirom na to da je Echo Fox pokupio većinu igrača o kojima se najviše pričalo ovih dana, kada su u pitanju slobodni igrači. Huniju će društvo praviti “problematični” talenat NA scene, jungler Joshua „Dardoch“ Hartnett, koji je promenio nekoliko ekipa od svog debija u Liquidu, nakon čega je nastupao za Immortals i CLG.

Bot lejn Echo Foxa će činiti Johnny „Altec“ Ru i Adrian „Adrian“ Ma koji su nastupali za Team Dignitas, dok će na midu, kako je već ranije najavljeno, igrati veteran NA LCS scene, Kim „FeniX“ Jaehun, najpoznatiji kao bivši dugogodišnji član Team Liquida.

Ovaj sastav definitivno ima solidan potencijal za gornji deo tabele, ali znajući i možemo očekivati sjajan start od njih, ali znajući temperament igrača, ako povežu 2-3 poraza, postoji velika šansa da kola krenu nizbrdo, i da se vrlo brzo nađu na dnu. Ostaje da vidimo kako će ova petorka sazreti i snaći se zajedno, i da li će znati da iskoriste potencijal i talenat koji je neosporno na njihovoj strani.

Ovo znači da će Echo Fox nastupati u 2018 prolećnoj sezoni NA LCS lige u sledećem sastavu:

Top lane – Heo „Huni“ Seunghoon
Jungle – Joshua „Dardoch“ Hartnett
Mid lane – Kim „FeniX“ Jaehun
ADC – Johnny „Altec“ Ru
Support – Adrian „Adrian“ Ma