Adryh se vratio u Giants Gaming, Minitroupax odlazi?

eSports 12. dec 201716:44 > 17:06
Riot Flickr

Povratnik u EU LCS ligu Giants Gaming je objavio vest da se u tim vratio njihov bivši ADC Adrian "Adryh" Perez Gonzalez.

Pomalo neočekivana vest je osvanula danas na Tviteru, a povratak igrača koji je u ekipi proveo skoro dve godine, od avgusta 2014. do februara 2016. godine, nas navode da pomislimo kako glasine da Amadeu „Minitroupax“ Carvalho, portugalski ADC sa kojim se Giants vratio u EU LCS, zaista prelazi u Vitality uskoro.

Adryh je nakon vremena u ekipi Giants prešao u H2K gde je grejao klupu za rezerve, da bi u julu prošle godine potpisao za Valencia CF eSports, esport tim slavnog španskog fudbalskog kluba Valensije, za koji se takmičio u španskoj LoL ligi.

Giants Gaming se vratio u EU LCS ligu nakon što su u baražu za 2018 prolećnu sezonu savladali Ninjas in Pyjamas, a potom i Schalke 04. Oni su izgledali izuzetno solidno tokom celog baraža, i pokazali zrelost za povratak u LCS, ali još uvek nije poznato koliko će zadržati igrača iz prvobitne petorke koja ih je vratila u elitno evropsko LoL takmičenje.