Cloud9 formirao korejski PUBG tim

eSports 29. dec. 201713:26 > 14:16
Podeli:
Cloud9

Američka esport organizacija Cloud9 je odlučila da formira još jedan PUBG tim, ovoga puta sačinjen od igrača iz Južne Koreje, koji će ih predstavljati u Aziji.

Američka esport organizacija Cloud9 je odlučila da formira još jedan PUBG tim, ovoga puta sačinjen od igrača iz Južne Koreje, koji će ih predstavljati u Aziji.

Cloud9 je jedna od najvećih esport organizacija u svetu, sa timovima u preko 10 esport igara, kao što su LoL, CS:GO, Overwatch, Hearthstone, i veći broj borilačkih igara. Oni već imaju jedan PUBG tim, koji ih je predstavljao na IEM Oakland PUBG turniru gde su zauzeli solidnu devetu poziciju.

Ipak, to ih nije sprečilo da formiraju još jednu ekipu, kada su otkrili četiri izuzetno talentovana igrača u Koreji, koji su bili bez tima, zbog čega su ekspresno reagovali, pre nego što ih je neko drugi pokupio.

Evo i koji igrači će nastupati za C9 korejski PUBG tim:

Jang „Dingception“ Kwangmyun
Kim „Miracle“ Jaewon
Choi „suk“ Wonsuk
Park „seayureka“ Gyutae

Njih ćemo po prvi put u akciji kao deo C9 familije moći da vidimo već ove nedelje, kada nastupaju u drugoj sezoni AfreecaTV PUBG lige.

Ovo nije prvi put da je Cloud9 formirao više od jedne ekipe u nekoj igri. Podsetimo, oni su u jednom trenutku imali dva tima, kada su pored svoje prvobitne ekipe kupili korejski tim KongDoo i preimenovali ga u Cloud9 KongDoo, a potom i u London Spitfire kada su kupili mesto u Overwatch ligi. Oni još uvek imaju i tri igrača pod ugovorom u svom Cloud9 EU timu, ali nije poznato da li će se on takmičiti u Overwatch Contenders ligi.