Poljski CS:GO tim Kinguin doveo dva Portugalca

Podeli:
Privatna arhiva

Team Kinguin je uveo veoma velike promene u svoju CS:GO ekipu koju su do sada sačinjavali isključivo poljski igrači. Oni su u svoje redove doveli dva igrača iz Portugala, a to su Ricardo "fox" Pacheco i Christopher "MUTiRiS" Fernandes.

Fox se može pokazati kao veliko pojačanje, iako je nekada slavni člak ekipa G2 Esports, FaZe Clan i Team Dignitas u lošoj formi u proteklih godinu dana. On sa sobom donosi veliko iskustvo, a da je izuzetno cenjen u CS:GO svetu, govori činjenica da je na kratko nastupao i za najbolju ekipu sveta SK Gaming, kao zamena, i sa njima je stigao do polufinala ELEAGUE Majora u Atlanti prošle godine. Iza sebe je i pre toga imao jedno polufinale Majora, kada je u Rumuniji sa ekipom G2 izgubio od pobednika, ekipe EnVyUs, na DreamHack Open Cluj-Napoca Majoru.

MUTiRiS je iskusan portugalski igrač, koji je većinu karijere proveo igrajući za k1ck eSports Club, jedan od najpoznatijih timova u Španiji, da bi prošlu godinu završio igrajući za Giants Gaming.

Oni će u ekipi zameniti poljski duo koji čine Grzegorz „SZPERO“ Dziamalek i Kacper „Kap3r“ Sloma, što znači da će Team Kinguin u predstojećem periodu nastupati u ovom sastavu, sa tri poljska i dva portugalska igrača:

Michał „MICHU“ Müller
Karol „rallen“ Rodowicz
Mikołaj „mouz“ Karolewski
Ricardo „fox“ Pacheco
Christopher „MUTiRiS“ Fernandes