Poznati pobednici kvalifikacija za PUBG IEM Katowice

eSports 30. jan 201815:28 > 15:42
Podeli:
playersunknownbattleground

Proteklog vikenda su kompletirana sva tri regionalna kvalifikaciona turnira za sledeći veliki PUBG esport turnir - IEM Katowice i sada znamo 14 od 16 učesnika turnira.

ESL je prvobitno objavio spisak direktno pozvanih timova među kojima su: FaZe Clan, Team Vitality, TSM, Tempo Storm, Method i Ghost Gaming, da bi danas objavio i prvu pozvanu ekipu iz Azije, a to je LGD Gaming.

Kada su kvalifikacije u pitanju, gledali smo borbu preko 500 timova u Evropi i Americi za osam mesta koja su vodila u zatvorene kvalifikacije, gde ih je čekalo osam pozvanih ekipa. Kada se slegla prašina u kvalifikacijama pobednici koje smo videli u Evropi su bili Team Kinguin, Airstation Mike i Avangar, dok su u Americi trijumfovali OpTic Gaming, Cloud9 i Noble Esports. Poslednje sedmo mesto iz SEA kvalifikacija je odnela organizacija koju pamtimo po uspešnom LoL timu – Kaos Latin Gamers.

Sada fale još samo dve ekipe da spisak učesnika bude potpun i verujemo da će ih ESL vrlo uskoro objaviti. Turnir čiji nagradni fond iznosi 50.000 dolara je prvi veliki PUBG turnir u novoj godini i održaće se 24. i 25. februara u Poljskoj tokom IEM Katowice gejming spektakla.