G2 Esports ostaje na neko vreme bez kapitena CS:GO tima

eSports 31. jan. 201816:46 > 17:05
Podeli:
ELEAGUE

Predvodnik francuske CS:GO ekipe G2 Esports, Richard "shox" Papillon, je izjavio na svom Tviter profilu da ga uskoro najverovatnije čeka operacija zgloba zbog čega će morati da pauzira na neodređeno vreme.

Shox je odmah nakon povratka u Francusku uradio niz zdravstvenih testova koji su ukazali na to da ima cistu dužine oko 2 centimetra zbog čega će verovatno morati na operaciju. On će u petak posetiti specijalistu koji će utvrditi da li je hirurški zahvat neophodan, a iako je u pitanju operacije koja neće ugroziti zdravlje igrača, oporavak će svakako biti neophodan, pogotovo zato što je u pitanju desna ruka, što će uticati na korišćenje miša tokom vežbanja.

U slučaju da oporavak potraje, shox neće moći da igra za ekipu na predstojećem IEM Katowice turniru krajem februara i organizacija će neočekivano morati da potraži zamenu za njega. Iako bi idealna izmena bio Fabien „kioShiMa“ Fiey, koji je još ugovorom vezan za FaZe Clan, francuski portal Flickshot je nedavno preneo vest da je on na pragu potpisivanja za EnVyUs, i u tom slučaju G2 bi bio primoran da potraži drugo rešenje.