LGD.Forever Young predstavio novi sastav Dota 2 ekipe

eSports 6. feb. 201814:18 > 14:40
Podeli:
Epicenter

Kineska ekipa LFY je kompletirala startnu petorku za nastavak takmičarske sezone i u trku za učešće na TI8 ulaze sa bivšim igračem Fnatica Chong Xin "Ohaiyo" Khoo-om.

Put kojim je LFY išao u proteklih nekoliko meseci je poprilično specifičan i drugačiji od onog što smo očekivali. Bratski tim LGD Gaminga je skrenuo pažnju na sebe osvajanjem trećeg mesta na TI7, da bi potom usledile poprilično mlake partije u kvalifikacijama za Minor i Major turnire u novoj sezoni.

Zbog ne previše uspešne nove sezone LFY je odlučio da maltene iznova izgradi svoj tim, a Ohaiyo nije jedini malezijski igrač koji će zaigrati u kineskoj ekipi, njemu će se pridružiti i support Tue „ah fu“ Soon Chuan koji je prethodno nastupao za ekipu WarriorsGaming.Unity. U ekipu se vraća i Yao „Yao“ Zhengzheng koji je nastupao za LFY u periodu od septembra 2016. godine do januara naredne godine, da bi potom prešao u LGD Gaming za koji je igrao sve do početka ove godine.

U ekipi su ostala dva igrača iz prethodne postave, a to su Xie „Super“ Junhao koji je proveo nedelju dana na probi u Invictus Gamingu ali se na kraju vratio u LFY, kao i Du „Monet“ Peng.

LFY će imati LAN debi sa novim sastavom na predstojećem PGL Bucharest Majoru početkom marta.