Novi snajpersita u timu: NAF stigao u Team Liquid

eSports 6. feb 201815:57 > 16:17
Podeli:
Team Liquid

Team Liquid je doveo veliko pojačane u redove svog CS:GO tima, u pitanju je AWP igrač ekipe Renegades Keith "NAF" MArković koji trenutno igra u životnoj formi.

Ovo će igraču biti drugi put da nastupa za Liquid nakon što je za njih igrao jedan kratak period početkom 2015. godine. NAF je prešao iz ekipe OpTic Gaming u Renegades u septembru i od tada pruža odlične partije, čime je postao možda i ključ uspeha ekipe koja je sa njim osvojila StarLadder i-League drugi Invitational turnir kao i Asia Minor.

Ova promena znači da Liquid napušta Josh „jdm64“ Marzano koji je proveo godinu ipo dana u Liquidu i za to vreme je prikazao promenljivu formu, zbog čega je zamenjen u ekipi. Team Liquid će sada biti potpuno nova ekipa, sa dva pojačanja u periodu od samo nekoliko meseci. Pre NAF-a u tim je došao i Lucas „steel“ Lopes koji nije mogao da igra za ekipu na Boston Majoru, što je jedan od razloga zašto je Team Liquid sa skorom 1-3 završio takmičenje u glavnoj fazi turnira neuspevši da obezbedi status legendi.

Liquid već u četvrtak čeka početak cs_summit 2 turnira kada ćemo videti novu postavu na delu protiv ekipek ao što su SK Gaming, Cloud9, NiP i North.