CuVee otkrio koje skinove dobijaju za pobedu na SP 2017

eSports 6. feb 201817:34 > 17:48
Podeli:
Riot Flickr

Top lejner aktuelnog League of Legends prvaka sveta ekipe KSV (bivši Samsung Galaxy), Lee "CuVee" Seongjin je otkrio na svom strimu za koje heroje su igrači odabrali skinove kada su posetili sedište Riota gde će im biti napravljeni pobednički skinovi.

U LoL esportu još od prve sezone postoji tradicija da igrači tima koji pobedi na Svetskom prvenstvu dobiju skinove za svoje omiljene heroje. Sam princip izrade se vremenom menjao, i danas igrači mogu mnogo više da utiču na to kako će skinovi biti napravljeni pošto su u direktnom kontaktu sa dizajnerskim timom kompanije koja je napravila League of Legends.

Dok se neka pravila ne menjaju, kao ono da je potrebno da igrač odigra bar jedan meč na turniru sa herojem kojeg je odabrao, druga se konstantno unapređuju, pa ćemo tako ove godine po prvi put videti skinove na herojima koji već imaju WC skinove, u pitanju su Jarvan IV i Ezreal.

CuVee je za sebe izabrao Gnara, što je sjajan izbor pošto je Gnar od kako je izašao video mnogo igre u profesionalnom LoL-u i zaista je uticao na razvoj esport mete tako da je skin sa grbom ekipe Samsung potpuno zaslužen. Bot lejn ekipe je odabrao slavni duo koji čine Xaya i Rakan, dva heroja koja su izašla zajedno i koja su može se reći obeležili borbu na botu tokom prošlog Svetsko prvenstva.

Mid lejner ekipe Lee „Crown“ Minho se odlučio da dobije skin za Taliyahu, heroja koji od kako je izašao ima još samo jedan dodatni skin, zbog čega su igrači ovog heroja dočekali lepe vesti sa oduševljenjem. Legendarni jungler Kang „Ambition“ Chanyong se odlučio za kralja jungle Jarvana koji već ima Fnatic skin (podsetimo, slavna evropska organizacija je pobednik prvog Svetskog prvenstva u LoL-u, na kom nisu igrali timovi iz Azije), dok se šesti igrač ekipe, izmena Kang „Haru“ Minseung koji takođe igra na jungle poziciji odlučio za Ezreala.

Riot se još uvek nije oglasio povodom informacije koje su procurele i sa nestrpljenjem čekamo neke konkretne vesti od njih.