KRIMZ i pashaBiceps napuštaju CS:GO esport?

eSports 19. feb. 201817:33 > 17:52
Podeli:
Starladder

Trenutno najbolji igrač Fnatica Freddy "KRIMZ" Johansson je jednim tvitom nakon ispadanja sa StarLadder i-League turnira šokirao navijače tima, dok je jedan od komentara posebno teško pao fanovima ekipe Virtus.pro.

Iako jedan od favorita, Fnatic je u Kijevu ispao već nakon tri dana takmičenja. Oni su postali prva ekipa koja se oprostila od učešća u 4. sezoni StarLadder i-League takmičenja izgubivši sva tri meča od ekipa Gambit, TyLoo i Renegades.

KRIMZ je u sva tri meča završio sa najboljim rejtingom na strani Fnatica ali ni to nije bilo dovoljno i izgleda da se Šveđanin umorio od toga da nosi svoju ekipu o čemu najbolje svedoči poruka koja je osvanula na Tviteru odmah nakon meča protiv Renegadesa.

Da li i koliko je ozbiljan saznaćemo verovatno vrlo uskoro, ali ako se ova odluka ispostavi istinitom, ne možemo da se bar malo ne začudimo s obzirom na to da je Fnatic imao zaista uspešnu drugu polovinu prošle godine i činilo se da se polako ali sigurno vraćaju na sam vrh svetske scene.

Sa druge strane to što se pashaBiceps nadovezao na ovaj tvit ni malo ne čudi, on je već juče nagovestio da ako nastavi sa lošom igrom postoji velika šansa da se penzioniše, a evo i šta je tačno igrač Virtus.proa prokomentarisao:

Da li su igrači malo prenaglili sa izjavama dok su pod jakim emocijama nakon poraza, ili im je ovo najlakši način da spreme fanove na ono što sleduje, to niko ne može sa sigurnošću da tvrdi, ali postoje razlozi da poverujemo da će nakon StarLaddera doći do novih velikih izmena na svetskoj CS:GO sceni.