Šta nam sve donosi nastavak Overwatch lige?

eSports 21. feb. 201817:37 > 18:09
Podeli:
Blizzard

Noćas od 01:00 po našem vremenu počinje nastavak prve sezone Overwatch lige u kom stižu nove mape, novi igrači kao i promene kod samih heroja, pogotovo u support ulozi.

Druga faza debitantske sezone Overwatch lige će sei grati na novom patchu, ali i pored promena koje on donosi možemo reći da će najveću razliku doneti rotacija kompetitivnih mapa. Vreme je da se pozdravimo sa mapama kao što su Dorado, Horizon Lunar Colony, Eichenwalde i Oasis i dočekamo sledeće mape: Hanamura, Route 66, Volskaya Industries, Watchpoint: Gibraltar, King’s Row, Nepal i Hollywood.

Ova promena se može ispostaviti ključna za uspostavljanje novog odnosa snaga među timovima, a i sada ćemo imati priliku da vidimo koliku tačno razliku pravi spremnost ekipa na igranje na određenim mapama.

Uz novi patch stiže veliki nerf popularnoj Mercy, što otvara vrata ostalim pomalo zaboravljenim support herojima da se dokažu, kao što su Moira, Lucio i Ana.

Posebnu pažnju treba obratiti i na timove koji su pojačali svoje redove sa po nekoliko igrača, među kojima se ističu Shanghai Dragons koji su doveli čak četiri nova člana, među kojima je i prvi ženski igrač u Overwatch Ligi Kim „Geguri“ Seyeon, Florida Mayhem koji su doveli tri igrača i trenera, kao i na Dallas Fuel koji je doveo bivšeg DPS-a francuske ekipe Rogue Dylana „aKm“ Bigneta od koga svi imaju velika očekivanja.

Prvog takmičarskog dana gledamo sledeće mečeve:

01:00 Seoul Dynasty vs. Los Angeles Valiant
03:00 Dallas Fuel vs. Shanghai Dragons
05:00 Los Angeles Gladiators vs. San Francisco Shock