Potvrđeno: Finale EBL lige u Madlenianumu

eSports 23. feb. 201819:43 > 19:46
Podeli:
Fortuna eSports

Fortuna Esports je objavila vest da će se finale druge sezone LoL Esports Balkan Lige održati u teatru Madlenianum u Zemenu, gde će se najbolji balkanski LoL timovi boriti za najveći deo nagradnog fonda od 20.000 evra i šansu da predstavljaju regiju na novom Riotovom evropskom kupu.

Iako su mnogi očekivali da će se LAN završnica EBL Lige ove sezone održati u Dom Omladine, gde smo imali prilike da gledamo finala Fortuna Championship Series lige, kompanija Fortuna Esports je odlučila da borbu za trofej premesti u Zemun. Mladenianum je izuzetno pogodna lokacija za ovakvu vrstu dešavanja sa kapacitetom od 450 mesta zbog čega nema sumnje da će timovi imati veliku podršku navijača u borbi za ček od 10.000 evra.

Ono što je posebno interesantno je i to da će se uz kupljenu ulaznicu dobijati i jedan LoL skin tako da će svako od gledalaca otići kući sa poklonom i pun utisaka. Finale druge sezone će se održati 25. marta. Veliko finale počinje u 14 časova a sam ulaz će biti otvoren dva sata ranije kako bi svi imali prilike da se smeste pre početka spektakla koji će voditi host EBL lige Đorđe Đurđev, uz komentatorski tim Esports Balkan Lige koji čine Miloš „Sa1na“ Sainović, Danilo „Choda“ Badnjar i Stefan „Lost Wind“ Delić.

Titulu prvaka Esports Balkan Lige će braniti KlikTech koji je na sjajnom putu da se još jednom plasira u završnicu takmičenja, s obzirom na to da su nakon sedam odigranih kola ubedljivo prvi na tabeli sa ukupnim skorom 7-0, dok se iza njih nalaze X25 Esports i Team Horizon Reapers, za sada glavni favoriti uz KlikTech za plasman u plejof.

Fortuna eSports

Mečeve Esports Balkan Lige možete pratiti svakog ponedeljka i četvrtka od 19 časova na Youtube kanalu Fortuna Esports.

Ulaznice za finale Esports Balkan Lige možete kupiti na ovom linku